Yvette de Vries - communicatietalent met heldere schrijfstijlMet een achtergrond in communicatie, marketing en zakelijke dienstverlening heb ik veel vormen en stijlen van communicatie zien langskomen en zelf het nodige geproduceerd. Die ervaring en kennis, gecombineerd met een passie voor mooie verhalen zet ik in voor ondernemers en zp’ers.

Naast schrijven en adviseren
Vind ik het minstens zo leuk om mensen bij elkaar te brengen, zaken aan te scherpen en mensen in beweging te zien komen. Netwerken en brainstormen zijn zo langzamerhand een tweede natuur geworden. Lastig soms, want ik sta altijd ‘aan’.  Maar niets geeft meer voldoening dan al brainstormend samen tot betere ideeën te komen of zaken helder te krijgen.

Regelmatig heb ik power brainstorm sessies met (collega-)ondernemers en ook coördineer ik in ‘t Gooi het leukste vrouwennetwerk van Nederland: Bites&Business. Op lokaal niveau participeer ik regelmatig in werkgroepen en organisaties met een maatschappelijk doel.

Als ik niet werk ben ik aan het schaatsen, zeilen en binnenkort ook golfsurfen. En af en toe doe ik niets …

Tekst of beeld? Lastig! Graag deel ik dit filmpje met je.

Verbinden door communicatie
Verbinding maken tussen mensen onderling en mensen en organisaties is belangrijk voor mij, ik ben er onbewust altijd mee bezig. Het is ingebed in mijn zakelijke én persoonlijke leven. Het maakt voor mij het verschil tussen een goede tekst of een sprankelende tekst, een leuk gesprek of een gesprek waar je energie van krijgt.

Op mijn LinkedIn profiel staat mijn werkervaring (> 25 jaar) van A tot Z, met daarbij een aantal aanbevelingen.